Over ons

Welkom bij SuperSmartJuice®

Wij zijn gedreven door de visie van een duurzame toekomst, en we geloven dat de sleutel tot verandering begint bij jou thuis. De ontwikkeling van SuperSmartJuice® is geïnspireerd door de overtuiging dat alle middelen moeten worden ingezet voor de energietransitie. Het verzwaren van het energienet zal nog minstens 10 jaar duren, evenals het plaatsen van grote batterijopslag op wijkniveau. In de tussentijd zal stroomuitval steeds vaker voorkomen.

Met trots presenteren we de SuperSmartJuice®, een slimme, elegante, betaalbare thuisbatterij. SuperSmartJuice® draagt bij aan het verminderen van de belasting van het energienet en kan bovendien dienen als noodstroomvoorziening.

Made in Holland.

Met deze krachtige batterij sla je overtollige zonne-energie op, zodat je ‘s avonds en ‘s nachts profiteert van jouw eigen groene energie in plaats van afhankelijk te zijn van traditionele kolen- of gascentrales.

Haal de energietransitie in huis!

Waarom wachten op de energietransitie als je deze in huis kunt halen? Onze missie is om een positieve impact te hebben op de manier waarop we energie opwekken en consumeren. De gevolgen van traditionele energiebronnen voor het milieu en het klimaat zijn simpelweg te groot en het elektriciteitsnet staat onder druk. Met de SuperSmartJuice® dragen we ons bescheiden steentje bij aan de oplossingen die nodig zijn voor een betere toekomst.

We begrijpen dat verandering nodig is en daarom pleiten we voor duurzamere energieproductie, het aanmoedigen van gedragsverandering en het ontwikkelen van slimme apparaten. Samen kunnen we de energietransitie realiseren en een positieve impact hebben op de wereld om ons heen.

Kies voor SuperSmartJuice® en maak de overstap naar een groenere, slimmere toekomst. Jouw keuze telt en wij zijn er om je te ondersteunen op jouw reis naar een duurzame omgeving.